Wie is Ellen? Klik hier voor meer Behind The Goods!

Over Better Than Goods

Better Than Goods is een online platform en creatieve studio opgericht door Ellen Veltman. Van jongs af aan vindt zij manieren om haar – toch al best leuke – leven nog nét even iets leuker, fijner en beter te maken. Vaak met simpele veranderingen of toepassingen. Vandaar de tagline ’Turn a good life into an even better one. Ze belooft met de content die zij op Better Than Goods deelt het ook voor jou nog nét iets leuker te maken. Op verzoek en interesse van haar omgeving worden tips met betrekking tot style, sustainability, selfcare en slow living gedeeld. Met Better Than Goods hoopt ze een bijdrage te leveren aan een sfeervollere wereld, beginnend bij de categorieën Live Good, Look Good en Feel Good. We weten allemaal heus wel dat er meer is in het leven dan lifestyle, looks en gevoelens. Maar het zijn vaak wél de plekken om mee te beginnen.
 
Het is hét online platform voor de vrouw die zichzelf wil ontplooien en inspiratie op wil doen op het gebied van slow living, duurzaamheid (in babystappen), lief zijn voor zichzelf en het vinden van haar persoonlijke stijl. 
 
Een plek waar een langzamer leven in deze drukke wereld, selfcare, style, body, mind en duurzaamheid samenkomen op een luchtige, niet belerende toon. Want zelf gelooft ze niet in een wijzend vingertje op gebied van slow & sustainable living. Wél gelooft ze in genieten en lekker in je vel zitten, soms met behulp van wat gekregen tips. Better Than Goods is het platform dat de jongvolwassen vrouw die het allerbeste uit haar leven wil halen, zal gaan inspireren, een beetje motiveren en bovenal entertainen.   
Subscribe for your daily dose of goods!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.