https://www.betterthangoods.nl/better-than-goods/

Wie zijn Ellen en Edie? Klik hier voor meer Behind The Goods!

Over Better Than Goods

Better Than Goods is een creatief platform en online magazine opgericht door de nichtjes Ellen en Edie. Van jongs af aan vinden zij manieren om hun – toch al best leuke – levens nog nét even iets leuker, fijner en beter te maken. Vaak met simpele veranderingen of toepassingen. Vandaar de tagline ’Turn a good life into an even better one. Ze beloven met de content die zij op Better Than Goods delen het ook voor jou nog nét iets leuker te maken. Zij wilden hun ideeën, tips en levensstijl delen op veler verzoek en interesse van hun omgeving. Met Better Than Goods hopen zij een bijdrage te leveren aan een sfeervollere wereld, beginnend bij de categorieën Live Good, Look Good en Feel Good. Want we weten dat er meer is in het leven dan lifestyle, looks en gevoelens. Maar het zijn vaak wél de plekken om mee te beginnen.
 
Het is hét online magazine voor de vrouw die zichzelf wil ontplooien op het gebied van duurzame lifestyle, growth mindset en persoonlijke stijl. 
 
Een plek waar levenstijl, selfcare, body, mind, stijl en duurzaamheid samenkomen op een luchtige, niet belerende toon. Want wij geloven niet in een wijzend vingertje op gebied van bewust leven. Wij geloven wél in genieten en een betere versie van jezelf worden, stap voor stap. Better Than Goods is het magazine dat de jongvolwassen vrouw die het allerbeste uit haar leven wil halen, zal gaan inspireren, motiveren en bovenal entertainen.   
Subscribe for your daily dose of goods!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.