We weten allemaal hoe fijn het kan zijn om na een lange dag jezelf even onder te dompelen in een lekker warm bad. Een geurkaarsje aan, badschuim erbij en dobberen maar! Toch heeft niet iedereen een badkamer met eigen bad tot zijn beschikking. En daar hebben nu hét perfecte alternatief voor gevonden.

Herinner jij je die gekke, kleine plastic badjes nog die ooit viral gingen op je Facebook tijdlijn? Ik wel, en ik lachte zelf waarschijnlijk het hardst om de Bath Bucket. Laten we eerlijk zijn: het zag er niet bepaald stijlvol uit…

Badderen en Netflixen

Fast forward. Eenmaal op mezelf en geen bad meer tot mijn beschikking zoals in het ouderlijk huis, deed me beseffen wat ik miste. Tot ik een halfjaar in Valencia woonde en een eigen kamer mét bad had, zat ik weer urenlang met plezier te dobberen en Netflixen. Bye bye social life, ik spendeerde mijn avondjes het liefst in bad (wanneer ik niet op het terras met Sangria zat). Eenmaal terug in Nederland en twee appartementjes verder had ik weliswaar een eigen fijne douche, maar nog altijd geen bad. Als eeuwige koukleum hield ik veel te warme en erg lange douchesessies, wat nou niet bepaald milieubewust en verantwoord is.

De Bath Bucket: het perfecte alternatief voor een bad

Na het inrichten van mijn nieuwste appartement bleef ik maar denken aan alternatieven voor een bad. De geinige witte Bath Bucket bleef in mijn gedachten opkomen en ik besloot het gekke ding te bestellen. Tot het moment van bezorging twijfelde ik of deze Bath Bucket wel echt bestond óf dat het de grootste grap ooit was. Voor het bedrag van 50 euro besloot ik de gok te wagen, en een dag later werd hij bezorgd.

Inmiddels is de Bath Bucket hét pronkstuk in mijn badkamer ;-). En ik? Ik zit als het even kan elke avond in bad te dobberen. Met wat magnesiumvlokken voor de ontspanning. En Netflix. Én snacks.

Bestel hem hier

Je kunt de Bath Bucket hier bestellen.

Happy bathing!

Leave a Reply