Better Than Goods Magazine

Samenwerken met Better Than Goods Magazine staat garant voor kwaliteit en geloofwaardigheid. Dankzij de achtergrond van content manager Ellen Veltman in de lifestyle branche, online media, online branding en social media wordt er veel aandacht besteed aan kwaliteit, creativiteit, toegankelijkheid en visuele aantrekkelijkheid.

Samenwerkingen en gesponsorde projecten met Better Than Goods Magazine worden afgestemd op geloofwaardigheid. De voorkeur gaat hierbij altijd uit naar samenwerkingen met duurzame merken en initiatieven. Zo wordt er ten allen tijde passende content gemaakt voor zowel merk als platform, zodat het voor beide een win-win situatie is.

Advertorials & Adverteren
Jouw product of initiatief op Better Than Goods Magazine? Dat kan op meerdere manieren, denk hierbij aan een advertorial artikel, promotie of campagne op onze homepage.

Social Media & Giveaways
Social content maken vinden we ontzettend leuk en we bieden jouw brand of initiatief dan ook graag de ruimte op één van onze social media kanalen. Denk hierbij aan een sponsored post of een giveaway op één van onze kanalen, om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Duurzame samenwerkingen
Blijken we de ultieme match? Dan gaat onze voorkeur natuurlijk uit naar een duurzame en dus langdurige samenwerking. Deze bereiken we samen met een combinatie van native content, branded content en zichtbaarheid van jouw merk op onze socials. Natuurlijk is één van deze opties ook mogelijk bij een langdurige samenwerking of uitgebreide campagne.

Meer informatie?
Neem voor aanvragen, bespreken van de mogelijkheden, advies en meer informatie vrijblijvend contact op met Better Than Goods Magazine.

Better Than Goods Studio

Wist je dat je Better Than Goods ook kunt inhuren voor allerlei creatieve projecten? Als Better Than Goods Studio werk ik (Ellen Veltman) op freelance basis aan verschillende creatieve projecten.

Zo kun je mij inhuren voor social media content creatie & beheer, allround lifestyle fotografie, coaching in styling (media, interieur & fashion), copywriting en voor het schrijven van lifestyle artikelen & blogs voor (online) magazines en platformen.

Hieronder vind je een overzicht van de dingen waar ik je mee kan helpen, inclusief recente voorbeelden.

Content creation for social & brands

Lifestyle photography

Coaching in styling

Freelance lifestyle editor: Ellen

Talks: Ellen