Wat is je ultieme duurzame tip?
Ik zou adviseren om met datgene wat jou nauw aan het hart ligt, te beginnen. Houd je van mode, mensen, natuur, dieren of enorm van eten? Verdiep je dan eerst in manieren waarop je op dat gebied positieve aanpassingen kunt maken. 
 
Wat is jouw motto?
One way, or another. Ietwat beschamend maar wel waar: eenmaal mijn zinnen ergens op gezet, ga ik net zolang door tot het lukt :-). 

Ellen Veltman

Omschrijf jouw stijl in 3 woorden.
Bohemian, vintage en eyecatchers.
 
Wat vind je het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn werk is dat ik keer op keer inspiratie en informatie mag delen met anderen. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in innovatie, trends en lifestyle. Nieuwe ideeën en inzichten doe ik overal op, van magazines tot online platformen en het straatbeeld waarop ik me veelal begeef. Vervolgens zet ik deze ideeën en inzichten graag om in online content. In alles wat ik doe ben ik op zoek naar authenticiteit en inspiratie om te delen met anderen.
 
Wat is jouw rol bij BTG?
Co-founder, editor in chief.
 
Je woont in Haarlem, wat vind je leuk aan jouw stad?
Haarlem is een prachtige, authentieke stad waar ik me helemaal thuis voel. Ik woon er nu vier jaar en na al het moois van de stad ontdekt te hebben, deel ik mijn favoriete plekken graag met anderen. 
 
Wie zou je meenemen op een treasure hunt?
Edie. Aan de andere kant, als ik voor mezelf op zoek ben naar nieuwe items kan ik haar misschien beter thuislaten. Soms shopt ze hele mooie dingen voor m’n neus weg. Het is altijd lachen, gieren, brullen samen, maar op die momenten vergaat het lachen me echt wel even ;-). 
 
Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
Op een vrije dag ben ik óf thuis aan het bedenken, lezen, kijken of creëren óf ik stap rond in het centrum van Haarlem of Amsterdam en breng ik een bezoekje aan mijn favoriete spots. Vintage winkelen, koffie drinken in een gezellig tentje, sfeervolle plekken op de kiek zetten of iets verder buiten de stad lekker de natuur in. Meestal alleen, soms ook in goed gezelschap.
 
Wat betekent duurzaamheid voor jou?
Duurzaamheid betekent voor mij op je eigen manier een bijdrage leveren aan een mooiere, vriendelijkere wereld voor mens, dier en milieu. Ik geloof dat genieten en bewust leven hand in hand gaan, omdat ik het zelf heb ondervonden. Met de juiste stappen is duurzaamheid niet inleveren, maar er juist een gevoel van voldoening voor terug krijgen. Hoe je dat doet, ga ik met je delen in mijn artikelen.